Uşak Yağmur İlaçlama

İlaçlama Türleri » Kokusuz İlaçlama | Uşak Yağmur İlaçlama & Dezenfeksiyon Hizmetleri

Kokusuz İlaçlama

Uşak Yağmur İlaçlama

  • Kokusuz İlaçlama

Kokusuz İlaçlama

Kokusuz ilaçlar insanların ve canlıların mekânı terk etmeden yapılan ve kokusu olmayan ilaçlardır. Bu ilaçlar sağlık bakanlığı onaylı olup kesinlikle insan sağlığı üzerinde etkisi yoktur. Kokusuz ilaçlama sadece haşere gurubuna etki eder.

Kokusuz ilaçlar su içerikli hazırlanıp buharlama veya sisleme yöntemi kullanılarak uygulanır.

Kokusuz ilaçlar yapılması esnasında camlar kapatılmalı ve en az yarım saat içeriden uzak durmakta fayda vardır.

Kokusuz ilaçlar diğer ilaçlar gibi kesinlikle gıda maddesine temas etmemeli. İlaçlamaya gelen kişiden mutlaka ilaçlama hakkında bilgi alınmalı.

Kokusuz ilaçlar her haşere gurubu için önerilmez çünkü bazı zor ölen haşerelerden pire, tahta kurdu ve tahtakurusu için kullanılmaz.

İlaç çeşidi ne olursa olsun mutlaka hazırlanan ilaçlar ziraat mühendisi kontrolünde olmalı.

Kokusuz ilaçlama esnasında açıkta kalan tabak ve çanak gibi mutfak eşyalarının mutlaka yıkanması gerekir.

Kokusuz ilaçlama sıvı püskürtme şeklinde uygulanmaktadır.

Kokusuz ilaçlama, ofislerinizde çalışma saatlerinizde de uygulanabilir.

Kokusuz ilaçlama isminin aksine etkili bir ilaçlama yöntemidir.

Kokusuz ilaçlama insanların toplu kullanım alanlarında uygulanacak en doğru ilaçlama yöntemlerinin başında gelmektedir.

İlaçlama servisi: İlaçlama işi yapan yetki belgeli ilaçlama birimlerine denmektedir.

İlaçlama servisleri nelere sahip olmalıdır ?

İlaçlama servisleri gezici araç Sağlık Bakanlığı ruhsatı çalışma izni, kalifiye çalışma lisansı bulundurmalı garantili ilaçlama hizmeti vermelidir.

KOKUSUZ İLAÇLAMA İLE ALAKALI SORULAR

Kokusuz ilaçlar insan sağlığı için tehlikeli mi?

İnsanların bu ilacı solunmasında herhangi bir şekilde zararları yoktur. Yinede bu ilaçların solunmamasında fayda vardır. Fakat kokusuz ilaçlamada ilaçlar gıdalara temas ederse gıdaları bozar ve mutlaka gıdalar atılmalı kesinlikle tüketilmemeli. Aksi takdirde bu ilaçlar insanları zehirler. İlaçlama servisimize başvurunuz.

Kokusuz ilaçlama esnasında ilaçlanan alanı terk edilmeli miyiz?

Kokusuz ilaçlamada ilaçlanan yerleri terk etmeye gerek yoktur fakat tedbir açısından yarım saat terk edilse daha sağlıklı olur. Çünkü kokusuz ilaçlamada insanlar ilaçları solarsa herhangi bir zehirleme yapmaz ve öldürmez fakat solunmazsa daha güzel olur. Çünkü bazı insan bünyesi çok hassastır ve bundan çabuk etkilene bilir.İlaçlama servisimize başvurunuz.

Kokusuz ilaç uygulaması nasıl uygulanır?

Kokusuz ilaçlar su karışımı ile hazırlanan ilaçlardır. Bu ilaçlar mutlaka ziraat mühendisi kontrolünde hazırlanmalı. Kokusuz ilaçlar günün herhangi bir saatinde kullanılmasında bir sakınca yoktur.İlaçlama servisimize başvurunuz.

Kokusuz ilaçlama yapıldıktan sonra neler yapılır?

Kokusuz ilaçlama yapıldıktan sonra mutfaktaki tabak ve çanaklar yıkanmalı ve evler veya ilaçlanan yerler yüzeysel temizlenmeli. Kokusuz ilaçlamada asla dip bucak yerler temizlenmemeli çünkü ilaçlar zaman içinde etkisini gösterir. İlaçlama servisimize başvurunuz.

Kokusuz ilaçlama yapılan yerler ne kadar kapalı tutulmalı?

Kokusuz ilaçlama yapılan alanları kapatmaya veya terk etmeye gerek yoktur ama yinede ilaçlama esnasında yarım saat veya 1 saat ilaçlanan ortamda bulunmamak en güzelidir. İlaçlama servisimize başvurunuz.

Kokusuz ilaçlama sonrası evler havalandırılmalı?

İnsanlar yaşadığı alanları ister ilaçlatırsın ister ilaçlatmasın her gün mutlaka belli saatlerde havalandırmalı. Kokusuz ilaçlar ile yapılan ilaçlama sonrası mutlaka evlerimizi ve ilaçlanan alanı belli bir süre havalandırmada fayda vardır. İlaçlama servisimize başvurunuz.

Bilgi almak için Uşak Yağmur İlaçlama servisimize başvurabilirsiniz.

Yukarı Çık